Porsche 718

De Porsche 718 was een ontwikkeling van de 550A en gebruikte een herziene ophanging van de torsie-bar. Het was achterwielaandrijving en bevatte een lay-out van de middenmotor. Het was een krachtige sportwagen en wordt beschouwd als een van de beste sportwagens ooit gebouwd. De zevencijferige RSK-aanduiding is indicatief voor de prestaties en hantering van de auto’s. In vergelijking met de 550A had de 718 een onderste zwaartepunt en meer kracht dan zijn voorganger.

De Porsche 718 is vergelijkbaar met de Derde Generation Boxster- en Cayman-modellen, hoewel het enkele veranderingen van zijn voorgangers behoudt. De cockpit is vergelijkbaar met de overeenkomstige GT3 en GT4, met de front-end opnieuw ontworpen en een lange zwart-trimbeugel aan de achterzijde. De koplampen en de verschuivingshendel zijn ook verplaatst en de cars-spiegels hebben het ontwerp van de GT3S Sportdesign geërfd. Het interieur is uitgebreid bijgewerkt met een vier-luidspreker Bose Surround Sound System en een verwarmd stuurwiel.

De vroegste 718 was een model van krachtige sportwagens. Het was uitgerust met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Later werd het aangeboden met een automatische transmissie met dubbele koppeling. Afhankelijk van de verzendkeuze, zal het prestatieniveau van de auto variëren. De Seven-Speed S was de eerste productie Porsche om een turbocharged-motor aan te bieden. Het was ook de eerste auto met een automatische versnellingsbak.

De 911 718 is niet een sportwagen. Het is geen auto voor iedereen. Een goede Porsche moet in staat zijn om aan de behoeften van de eigenaar te voldoen. Het is een geweldige optie voor mensen die een prestatiekamer willen, maar geen fortuin willen doorbrengen. Met zijn prestaties kan het een autoliefhebber maken als een winnaar. Als u op zoek bent naar een luxe sportwagen met een automatische transmissie, is de 718 zeker de moeite waard om te overwegen.

De 718 Spyder is het krachtigste model, maar het is ook het populairst. De banden zijn ontworpen voor maximale downforce en een lage houding. De banden kunnen worden aangepast aan uw behoeften, waardoor het een uiterst praktische auto is. Een cabriolet is ook beschikbaar. Een Porsche 718 kan een goede keuze zijn voor degenen die graag in stijl rijden. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het een sportieve auto is.

Het Porsche 718-assortiment is ontworpen voor dagelijks gebruik, dus het is een geweldige optie voor mensen die graag rijden en pendelen. De uitstekende bediening en veel bruikbare kracht maakt het een geweldige dagelijkse chauffeur. De Boxster is een cabriolet met een drop-top en de Cayman is een coupe van de middenmotor. De 911 is ook een goede optie voor diegenen die graag hun Porsche op roadtrips nemen.

Een Porsche 718 is een geweldige keuze voor een weekend van touring of gewoon een dag rijden. Het is een fantastische sportwagen die in staat is om snel snel rijdende snelweg te verwerken en snel te remmen. U kunt kiezen tussen een handmatige of dual-koppelingsoverdracht. U kunt kiezen tussen een handmatige en automatische verzending. Als u de voorkeur geeft aan een handmatige verzending, is de PORSCHE 718 GTS de beste optie.

De 718 Boxster is Porsches Two-Seahaar Drop-Top en is de mechanische Twin van de 718 Cayman Coupe. De 718 Boxster is een zeer capabele auto met een verscheidenheid aan opties. Het is een uitstekende auto met veel kracht en koppel. De Seven18 Boxster is een zeer snelle machine en het is een genoegen om te rijden. Als u op zoek bent naar een prestatie-sportwagen, bent u tevreden met zijn chique functies en prestaties.

De 718 Boxster-convertible is een comfortabele machine. Het lederen interieur heeft goudgekleurd 25 jaar badges op zijn fascia. De 718 Boxsters Infotainment mist Android Auto. Het vereist een draad om verbinding te maken met Apple CarPlay. De 918 is een sportwagen met de middenmotor. Er zijn veel beschikbare opties, maar het is een goede keuze voor een budget.

Porsche 718 auto’s zijn zeer capabel. De GTS-versie heeft een turbo-motor van 2,5 liter. De 718 GTS heeft een systeem met vierwielaandrijving en is geprijsd op een premie. De Seven18 is een instapmodel in vergelijking met de high-end 911 Turbo S. Het is erg duur, maar het is een van de beste auto’s die ooit is gemaakt. Het is niet alleen een sportwagen;het is ook een indrukwekkende machine.