Porsche 911 2021

De Porsche 911 2021 is ingesteld als de meest geavanceerde Porsche. De nieuwe auto heeft een nieuwe tweeling-turbocharged platte motor die in 2020 op de markt beschikbaar zal zijn. De nieuwe turbo-motoren leveren een gecombineerd vermogen van 610 pk en 780 PS. Het koppel is 553 lb-ft, vergeleken met 640 nm in het uitgaande model. Het interieur is comfortabel voor twee personen en heeft een luxe en ruime hut.

De 2021 911 is ook een nieuwer model, dat beschikbaar zal zijn in drie bekleding. Er zijn twee varianten van de auto: de Carrera S en de Turbo. De basis Carrera zal gelden met 379 pk en 331 lb-ft koppel, terwijl het C-model 443 pony’s zal leveren. Alle modellen worden standaard geleverd met achterwielaandrijving, hoewel het top-of-the-range model ook wordt aangeboden met alle wielaandrijving en vier seizoen hoogwaardig beheer. Het optionele sportuitlaatsysteem zal het geluid van de motor vergroten en het gebrul van de motor verbeteren. Het interieur is net zo comfortabel als de 911s van het verleden en zal zeker indruk maken.

De 2020 Porsche 911 is een grote stap in de evolutie van het model. Het heeft een nieuw programmeerbaar GPS-systeem en een voorste asliftsysteem. De fentenvinten voor Fender zijn vervangen door een prominente locatie voor de toerenteller. Dit is een van de meest technologisch geavanceerde auto’s op de markt van vandaag. Deze auto is meer capabel dan het uitgaande model. Terwijl de auto grotendeels hetzelfde blijft, maakt de technologie erin het interessanter dan zijn voorgangers.

De Porsche 911 2021 zal hetzelfde zijn als zijn voorganger. Het heeft een paar upgrades, waaronder Python Green Paint. De Turbo-varianten erven opties uit het 930 leren pakket, lichtgewicht geïsoleerde glas- en programmeerbare GPS-mogelijkheden. De auto heeft ook digitale bandentemperatuurdisplay, die zal helpen bij het navigeren van het voertuig. Er is geen woord over het feit of het nieuwe model betrouwbaarder is dan de vorige generatie. Het heeft echter een hoge betrouwbaarheidsclassificatie, waardoor het voor de meeste enthousiasten een uitstekende keuze is.

De 2021 Porsche 911 krijgt een paar updates. Het erft de kenmerken van de Turbo-varianten, zoals het 930 leren pakket en lichtgewicht geïsoleerd glas. Het heeft ook programmeerbare GPS-mogelijkheid, wat betekent dat de auto weet wanneer ze zijn neus op specifieke locaties moeten verhogen. Het wordt ook geleverd met digitale bandentemperatuurdisplay. Dit zijn allemaal indrukwekkende updates voor het nieuwe model. Het zal een uitstekende aanvulling op de markt zijn. U kunt een 2021 Porsche 911 bestellen door de onderstaande website te bezoeken.

De 2021 911 is een andere iconische sportwagen. Ondanks de Mid-Engine Corvette C8 heeft de nieuwe Porsche dezelfde krachtige Turbocharged-platte motor met dezelfde verplaatsing. Het is de ultieme cabriolet en is het populairste model van allemaal. Als u een nieuw model overweegt, moet u de tijd nemen om uw onderzoeks- en proefrit te doen voordat u een beslissing neemt. Het zal het absoluut op de lange termijn waard zijn.

De 2021 Porsche 911 is veel betaalbaarder dan het huidige model en het interieur van de auto’s en de buitenkant zijn vergelijkbaar met die van het eerdere model. Het 2020-model was een beetje goedkoper dan zijn voorganger, en het was verkrijgbaar in converteerbare en coupe body-stijlen. De converteerbare versie bevatte een verwijderbaar dakpaneel. Het had een geweldige prijs. Afgezien van de prijs, is het 2020-model zeer veelzijdig. De nieuwe generatie heeft een reservewiel met volledige grootte en een verstelbare achtervering.

Het 2022-model is enigszins lager geprijsd dan het uitgaande model, maar is niet zo betaalbaar als de uitgaande versie. De nieuwe generatie van de Porsche 911 zal naar verwachting een platte motor hebben, terwijl het nieuwe model een handmatige verzending heeft. Bovendien wordt de Porsche 911 aangeboden in een Coupe, Cabriolet en Targa-lichaamsstijlen. Deze versie van de auto is hoger geprijsd dan de uitgaande modellen.

De volgende generatie van de 911 is beschikbaar in zowel sedan- als converteerbare versies. De open roadster met twee plaatsen werd voor het eerst gemaakt in 1935 door Ferdinand Ferry Porsche. Het prototype had een op het midden gemonteerde luchtgekoelde platte 4-motor en produceerde 40 pk. Terwijl het lichaam van de auto origineel was, werden de mechanica geleend van de Volkswagen-kever. Er is ook een converteerbare versie beschikbaar. Het heeft een sportievere look dan de vorige generatie.