Porsche Taycan

De Porsche Taycan is een echte elektrische sportwagen. De batterij, kabel en weergave zijn allemaal elektrisch. De ziel van deze auto ligt in de zuivere emotie en zorgt ervoor dat zijn chauffeurs maximaal rijplezier genieten. En aangezien de Taycan op afstand kan worden bediend door uw smartphone, kunt u het zelfs gebruiken om de Tesla te besturen. Met een prijs van $ 310.000 is de Porsche Toykan zeker niet de minst dure EV op de markt.

Het nieuwe model Porsche Taycan is verkrijgbaar in vier trimniveaus. Het basismodel is de meest betaalbare, maar het komt niet met alle functies die het volgende trimniveau biedt. Het basismodel wordt geleverd met vierwielaandrijving, waardoor het een uitstekende waarde is. Het hogere afwerkingsniveau, de Taycan 4S, biedt bevredigende prestaties terwijl ze aanzienlijk goedkoper zijn dan de turbodemodellen. Het heeft ook een uitgebreide lijst met optionele functies en opkomende aanpassingen.

De Taycan begint als een vierzitter, maar is verkrijgbaar in een configuratie van vijf zitting. Hoewel Porsche geen beenruimte-figuren heeft vrijgegeven, vond ik de beenruimte aan de achterbank om voldoende te zijn voor een gemiddelde volwassene. Hoewel er minder beenruimte is dan in de Tesla Model S, worden passagiersschoenen in voetgarages verscholen. De ladingcapaciteit van de Taycan is goed voor een luxe sedan, maar is niet zo indrukwekkend als het model S.

Het interieur van de Porsche Taycan is bijna volledig digitaal. Het hoofdinfotainment aanraakscherm heeft scherpe grafische afbeeldingen en reageert snel op opdrachten. In tegenstelling tot andere moderne voertuigen ondersteunt de Taycan echter geen CARPLAY of Android Auto. In feite heeft het zelfs geen USB-poort om uw telefoon op te laden. Maar het is nog steeds de moeite waard om het interieur te bekijken om een gevoel te krijgen voor wat je krijgt.

De Taycan is een prachtige auto. De achterstoelen bieden ruime beenruimte voor een gemiddelde volwassene, maar passagiers kunnen kiezen voor een vijfzitter als ze meer ruimte nodig hebben. Hoewel er slechts 200 Taycan-auto’s in de VS zijn geleverd, wordt het aantal Taycan-auto’s wereldwijd geprojecteerd om tegen het einde van het jaar 30.000 eenheden te bereiken. Dit is een aanzienlijke prestatie voor het bedrijf, omdat het de toekomst van de automobielindustrie aangeeft.

Het interieur van Porsche Taycans is bijna volledig digitaal. Het hoofdinfotainment touchscreen heeft scherpe grafische afbeeldingen en reageert snel op commando’s. Het is uitgerust met Bluetooth en Wi-Fi en het heeft een HD-camera en parkeercamera aan de achterzijde. Het is niet nodig om je zorgen te maken over veiligheid. De Taycan is een elektrische auto. Als u er een overweegt, moet u op zoek gaan naar de beste prijs die u zich kunt veroorloven.

Het interieur van Taycans en buitenkant zijn zowel adembenemend. Het heeft een unieke stijl met een unieke uitstraling en aantrekkingskracht. De buitenkant is adembenemend en de Taycan is een uitstekende keuze voor stedelijk rijden. Ondanks de hoge prijs zijn er enkele nadelen. Bovendien is de auto gemakkelijk te onderhouden. Het slanke ontwerp maakt het een plezier om te rijden. De grootte en de prijs zijn aantrekkelijk. Dus de Taycan is zeker het proberen waard.

De Porsche Taycans-prestaties zijn ongeëvenaard in de markt. Het heeft een uitstekende brandstofefficiëntie. In feite heeft het het meeste assortiment van een andere auto op de weg. De batterij van de Taycan is meer dan genoeg om een afstand van 5.000 km te reizen. Bovendien is het bereik van de auto langer dan die van een conventionele sedan. Het bereik is ook lager dan de sedans.

De software-update voor de Taycan is geen groot probleem. Uw lokale Porsche-dealer zal de software voor u bijwerken en de problemen oplossen. Het proces moet niet meer dan een uur duren. Nadat de update is voltooid, krijgt u een auto die in geen tijd klaar is om te rijden. En als je een lange rit moet gaan, wil je misschien een proefrit innemen in dit nieuwe luxe voertuig.

Met een prijs van ongeveer $ 160.000 is de Porsche Taycan een uitstekende optie voor gezinnen met kinderen. De grootte maakt het een zeer praktische optie voor de stad, maar het is absoluut niet een goedkope luxe sedan. Met zijn indrukwekkende technologie is de Taycan een werkelijk elektrische auto en de beste elektrische auto. En het is betaalbaarder dan de Tesla Model S. Dat maakt het voor veel gezinnen nog aantrekkelijker.